Despre noi

CONDECO SRL

Infiinţată in anul 2000, este o microintreprindere cu capital integral privat ce are ca obiect de activitate construcţiile si finisajele interioare pentru construcţii.

Preocupările noastre merg spre estetica ambientului si corectitudinea amănuntului.

Societatea beneficiază de angajaţi cu experienţă, ce au urmat si urmează cursuri de perfecţionare in cadrul firmei, cursuri de perfecţionare cu lectori din afara firmei si schimburi de experientă.

CONDECO SRL reuseste astfel lucrari cu un bun raport calitate/pret.

 

Sgraffito si pictură pe sticlă

Inceputurile noastre in sgraffito datează din anul 2009 si s-au facut sub indrumarea d-nului Cătălin Vasilescu, un artist profesionist cu experienţă de peste 30 de ani in arta murală din spatii particulare, de afaceri si publice in Canada, SUA si Romania.

www.stucco-as-art.com
www.studiocatalino.com

Prima lucrare terminată cu mortare colorate in masă si tehnica sgraffito a fost un bar, mai apoi un hotel, un restaurant si o gradinită. Suntem motivati să continuăm a lucra in această tehnică, pentru latura artistică si unicitatea fiecărei lucrări care le consideram necesare in constructii, o activitate atinsă de uniformitate si tipizare din păcate. Mortarele si oxizii folositi sunt căt se poate de naturale au rezistentă mecanică sunt constante in timp si permit peretilor să respire.

Pictura pe sticlă am inceput să o facem după o vizită la expozitia Glasstech din Dusseldorf in anul 2010 unde am achizitionat aparatul care permite pictura pe sticlă cu vopsele epoxidice de diferite culori, transparente si cu rezistentă mare in timp.

Indemnăm pe oricare dintre viitorii beneficiari să indraznească să şi dorească un spaţiu specific personalităţii fiecăruia, impodobit cu lucrări de artă murală si pe sticlă pe care noi le putem executa la preturi rezonabile.

Director-Sef de lucrari

Teo Dogaru

Inovaţie
click me
După ce am caştigat experienţă in procedeele de sgraffito şi pictură pe sticlă, am dezvoltat un concept cu imagini interactive care urmăresc să intrige şi să preocupe mintea şi sufletul celor ce le admiră.
Acest concept l-am aplicat cu mult succes intr-o grădiniţă pe care o exemplificăm in continuare. Imaginile interactive pot să decoreze orice spaţiu public sau privat.

Află mai multe..