Despre noi

CONDECO SRL

nfiinţată n anul 2000, este o microintreprindere cu capital integral privat ce are ca obiect de activitate constructiile si finisajele interioare pentru constructii.

Preocuparile noastre merg spre estetica ambientului si corectitudinea amanuntului.

Societatea beneficiaza de angajati cu experienta, ce au urmat si urmeaza cursuri de perfectionare in cadrul firmei, cursuri de perfectionare cu lectori din afara firmei si schimburi de experienta.

CONDECO SRL reuseste astfel lucrari cu un bun raport calitate/pret.

 

Sgraffito si pictura pe sticla;

Inceputurile noastre in sgraffito dateaza din anul 2009 si s-au facut sub indrumarea d-nului Catalin Vasilescu un artist profesionist cu experienta de peste 30 de ani in arta murala din spatii particulare, de afaceri si publice in Canada, SUA si Romania.

www.stucco-as-art.com
www.studiocatalino.com

Prima lucrare terminata cu mortare colorate in masa si tehnica sgraffito a fost un bar, mai apoi un hotel, un restaurant si o gradinita.
Suntem motivati sa continuam a lucra in aceasta tehnica pentru latura artistica si unicitatea fiecarei lucrari care le consideram necesare in constructii, o activitate atinsa de uniformitate si tipizare din pacate. Mortarele si oxizii folositi sunt cat se poate de naturale au rezistenta mecanica sunt constante in timp si permit peretilor sa respire.

Pictura pe sticla am inceput sa o facem dupa o vizita la expozitia Glasstech din Dusseldorf in anul 2010 unde am achizitionat aparatul care permite pictura pe sticla cu vopsele epoxidice de diferite culori, transparente si cu rezistenta mare in timp.
Indemnam pe oricare dintre viitorii beneficiari sa indrazneasca sa isi doreasca un spatiu specific personalitatii fiecaruia, impodobit cu lucrari de arta murala si pe sticla pe care noi le putem executa la preturi rezonabile.

Director-Sef de lucrari

Teo Dogaru

Inovaţie
click me
După ce am cştigat experienţă n procedeele de sgraffito şi pictură pe sticlă, am dezvoltat un concept cu imagini interactive care urmăresc să intrige şi să preocupe mintea şi sufletul celor ce le admiră.
Acest concept l-am aplicat cu mult succes ntr-o grădiniţă pe care o exemplificăm n continuare. Imaginile interactive pot să decoreze orice spaţiu public sau privat.
a href=”/?port=gradinita&lang=ro”>Află mai multe…